Expert ecoloog

in Turnhout, Wetteren of Beringen

Ondernemerschap. Gedurfd ondernemerschap. Daar zetten we bij United Experts Group graag onze schouders onder. En dat doen we voor een pak verscheidene ondernemers. Hoe doen we dat? Met onze kennis. En wie weet binnenkort ook met die van jou!

Meer dan 25 jaar geleden gestart als een bouwadviesbureau voor de landbouw zijn we nu uitgegroeid tot een groep studiebureaus die thuis zijn in de landbouw, kmo & industrie, natuur, erfgoed, …

https://www.unitedexpertsgroup.be

Wat zal je doen?

Binnen het Landmax-team fungeer je als expert ecoloog. In diverse projecten, zowel grote als kleine, lever je waardevolle ecologische input.

Je kan zowel ingeschakeld worden voor het geven van advies of ondersteuning in projecten als voor het (mee) uitwerken van projecten van a tot z.

Je werk zal bestaan uit het uitvoeren van terreininventarisaties en de verwerking ervan en het uitschrijven van rapporten op basis van deze inventarisaties gecombineerd met desktop-studie.

Je zal meewerken aan diverse landschaps-ecologische studies, visies en beheer van openbaar groen… voor overheden.

Voor private (land)eigenaars krijg je de kans natuurherstelprojecten uit te werken, van inventarisatie tot opvolging.

Wie ben je?

Je beschikt over een diploma hoger of universitair onderwijs zoals bioloog, bio-ingenieur of gelijkwaardig en een degelijke kennis van de Belgische fauna en flora.

Ervaring is in deze functie een uitsluitende vereiste waarbij je beschikt over minstens 3 jaar relevante ervaring.

Deze ervaring betreft ecologische inventarisaties en verwerking, uitwerken van ecologische rapporten, kennis van relevante wetgeving…

Je kan klanten en collega’s enthousiasmeren om mooie ambities waar te maken en streeft steeds een kwaliteitsvolle uitwerking na.

Eveneens hou je ervan je eigen kennis doorlopend bij te spijkeren.

Een portie zelfstandigheid zien we daarnaast als een grote troef, evenals een goede ecohydrologische kennis.

Wat bieden we?

Afhankelijk van je woonplaats kom je terecht in een Landmax-kantoor te Turnhout, Wetteren of Beringen. 

Bij Landmax staan er 16 enthousiaste collega’s klaar om je welkom te heten.

Je krijgt alle kansen om je kennis verder te ontplooien en kan daarbij rekenen op de expertise van de volledige bedrijvengroep.

Je maakt kennis met prachtige natuur- en groendomeinen doorheen heel Vlaanderen en kan rekenen op een motiverend loonpakket.

Interesse

Heb je vragen? Neem gerust even contact op met Jeroen Truyen (T.: 0497.80.10.11).

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?