Welkom bij United Experts Group

🤝Werken bij United Experts Group, is werken in een fantastisch en gedreven team. Stuk voor stuk zoeken wij mensen die een expert zijn in hun vakgebied. De klant staat centraal en dat stralen onze medewerkers uit in elke actie die ze uitvoeren.

🧬Een huis vol expertises. United Experts Group brengt diverse bedrijven met complementaire skills samen. Afhankelijk van jouw expertise kom je terecht in teams bij één van onze merken.

👯 Naast al dat harde werken, is er uiteraard veel ruimte voor plezier. Elk kantoor kent daarin zijn eigen tradities. Maar wie kan jou hiervan beter overtuigen dan onze medewerkers zelf?

👩‍🎓 Misschien kom je net van de schoolbanken of wil je professioneel een andere richting uit? Bij ons is het diploma niet het allerbelangrijkste.

❤️ De wil om er iets van te maken, drijft ons. En misschien ook jou? 

👋 Word jij een nieuwe schakel in ons netwerk? Bekijk de vacatures en misschien ontmoeten we elkaar binnenkort!

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Waarom kiezen voor United Experts Group?

Ontdek onze troeven 📽️

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?