Expert ecologische effectenbeoordelingen

in Ieper

Ondernemerschap. Gedurfd ondernemerschap. Daar zetten we bij United Experts Group graag onze schouders onder. En dat doen we voor een pak verscheidene ondernemers. Hoe doen we dat? Met onze kennis. En wie weet binnenkort ook met die van jou!

Meer dan 25 jaar geleden gestart als een bouwadviesbureau voor de landbouw zijn we nu uitgegroeid tot een groep studiebureaus die thuis zijn in de landbouw, kmo & industrie, natuur, erfgoed, …

https://www.unitedexpertsgroup.be

Functie

Binnen het Landmax-team fungeer je als expert effectenbeoordelingen. In diverse projecten, zowel grote als kleine, ga je op zoek naar de ecologische meerwaarde. Daarbij word je ingezet in het gehele traject van inventarisatie tot rapportage. Het zwaartepunt van je takenpakket zal liggen in het raakvlak tussen natuur en menselijke ontwikkelingen, waarbij je nagaat op welke manier deze ontwikkelingen en de vooropgestelde natuurwaarden hand in hand kunnen gerealiseerd worden. In functie van vergunningverlening sta je ook in voor de uitwerking van effectenbeoordelingen natuur, (verscherpte) natuurtoetsen, passende beoordelingen…

Werken bij Landmax betekent dat je actief een bijdrage wil leveren aan een duurzaam opgebouwde ruimte.

Profiel

Je beschikt over een diploma hoger of universitair onderwijs met ecologische insteek. Ervaring is in deze functie een uitsluitende vereiste, waarbij ervaring in soorteninventarisaties, opmaak van natuurtoetsen of passende beoordelingen belangrijke kerncompetenties vormen. Je kan klanten en collega’s enthousiasmeren om mooie ambities waar te maken en streeft steeds een kwaliteitsvolle uitwerking na. Je beschikt over een vlotte pen en kan een visie duidelijk op papier zetten. Je gaat graag in dialoog met architecten, projectontwikkelaars, ondernemers, e.a. en begrijpt hun wensen en noden. Je slaagt erin om de sterktes van jouw teamgenoten aan te spreken en in te zetten in je eigen projecten. Eveneens hou je ervan je eigen kennis doorlopend bij te spijkeren. Een portie zelfstandigheid zien we daarnaast als een grote troef.

Aanbod

Afhankelijk van je woonplaats kom je terecht in het Landmax-kantoor te Ieper.  Bij Landmax staan er 16 enthousiaste collega’s klaar om je welkom te heten. Je krijgt alle kansen om je kennis verder te ontplooien en kan daarbij rekenen op de expertise van de volledige bedrijvengroep.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?