Projectleider natuurinclusieve landbouw

in Ieper

Ondernemerschap. Gedurfd ondernemerschap. Daar zetten we bij United Experts Group graag onze schouders onder. En dat doen we voor een pak verscheidene ondernemers. Hoe doen we dat? Met onze kennis. En wie weet binnenkort ook met die van jou!

Meer dan 25 jaar geleden gestart als een bouwadviesbureau voor de landbouw zijn we nu uitgegroeid tot een groep studiebureaus die thuis zijn in de landbouw, kmo & industrie, natuur, erfgoed, …

https://www.unitedexpertsgroup.be

Functie

Als adviseur natuurinclusieve en agro-ecologische landbouw vervoeg je Landmax op het raakvlak met agrarisch adviesbedrijf DLV, tevens deel uitmakend van United Experts NV. We geloven dat er in het landschap van de toekomst een mooie plaats is voor verweving tussen de agrarische en ecologische functie.

In onze ambitie om te werken aan een kwalitatief buitengebied willen we daarom ondernemers begeleiden bij de opstart van een duurzame, verbrede vorm van landbouw of de omschakeling vanuit een klassieke landbouwbedrijfsvoering. Het creëren van een langetermijnperspectief voor zowel de agrarische, economische als ecologische invalshoek is daarbij cruciaal.

profielomschrijving

Als projectleider neem je de lead in individuele dossiers en help je klanten een visie en uitvoeringsplan te ontwikkelen. Een goede kennis van ruimtelijk beleid, agrarische en ecologische wetgeving is daarbij cruciaal. Je beschikt over een vlotte pen en slaagt er in een advies duidelijk op papier te zetten. Je kan een helder verhaal vertellen naar overheden toe en kent de werking van de verschillende actoren in het buitengebied. Een aantoonbare affiniteit met landbouw is nodig om met vertrouwen haalbare oplossingen uit te werken. In je functie creëer je een surplus door je kennis  omtrent landbouwverbreding, agroforestry, nieuwe teelten en teelcombinaties, Community Suported Agriculture, voedselbossen, etc. Je hebt 3 jaar relevante werkervaring en beschikt over een masterdiploma biologie, landbouw, bio-ingenieur of gelijkwaardig. Heb je nog andere relevante kennis en ervaring? Laat het ons weten!

Aanbod

Je komt terecht in kantoor Ieper waar je omringd bent door een dynamisch en multidisciplinair team. Je krijgt de kans innovatieve projecten uit te werken en een tastbare bijdrage te leveren aan een kwalitatief buitengebied. Bij Landmax staan er 14 enthousiaste collega’s klaar om je welkom te heten. Ook kan je steeds terugvallen op de kennis en het netwerk van onze United Experts collega’s. Je krijgt alle kansen om je kennis verder te ontplooien en je kan rekenen op een motiverend loonpakket.

Download bijlage(s)

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?